Quantcast
Najaar 2021

Sergio Herman maakt nieuw tv-programma voor VTM

Sergio Herman (51) is volop bezig met de opnames voor een nieuw tv-programma op VTM. Dat heeft de chef-kok zelf bekendgemaakt op zijn Instagram-pagina.

Op de Instagram-pagina van Sergio is een foto van een bijzonder spiegelend gebouw in de Zweedse bossen te zien. “Zweden, seizoen twee van Van de kaart.” schreef hij erbij, volgens Herman zou het programma dit najaar op VTM te zien zijn.

Het eerste seizoen van Van de kaart werd in 2019 uitgezonden op VTM, toen nog bijgestaan door Axel Daeseleire. Samen met Axel reisde Sergio doorheen verschillende landen, zoals Thailand, Mexico en Japan, om er de culinaire gewoontes van het land te gaan ontdekken.

Of Daeseleire er dit seizoen ook bij zal zijn, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Bij VTM klinkt het dat er een nieuw programma met Sergio Herman wordt gemaakt, maar dat het iets anders zal worden dan Van de kaart.

Actrice Ella Leyers deelde op Instagram namelijk ook een foto van zichzelf met Sergio in Zweden. Mogelijk gaat Sergio deze keer met verschillende BV’s op pad.

Meer details over het najaar van VTM volgen later deze maand.

Lees ook: Ontdek hier het najaar van 2021

Bekijk het eerste seizoen van Van de kaart op VTM GO.

Toon meer

Gerelateerde berichten