Quantcast
Streamz

Sex and the City reboot And Just Like That…, vanaf begin december op Streamz

Meer dan twintig jaar na de allereerste aflevering van Sex and the City zal de langverwachte reboot van de populaire reeks vanaf begin december te zien zijn op Streamz. De reeks wordt ook gelijktijdig gereleaset in de VS met wekelijks een nieuwe aflevering.

Fans van Sex and the City hoeven niet lang meer te wachten, want de langverwachte reboot komt naar Streamz vanaf begin december met elke week een nieuwe aflevering. De minireeks zal tien afleveringen bevatten van 30 minuten , geregisseerd door Michael Patrick King, die ook de twee voorgaande Sex and the City-films regisseerde. Daarnaast zal ook het schrijversteam hetzelfde zijn, alleen de Kostuum designer is veranderd.

Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda), Kristin Davis (Charlotte), Chris Noth (Mr.Big), John Corbett (Aidan), David Eigenberg (Steve, de man van Miranda), Evan Handler (Harry, de man van Charlotte) en Mario Cantone (Anthony, Charlotte’s huwelijksplanner) zullen opnieuw te zien zijn in de reeks, maar zonder Kim Catrall (Samantha). Volgens bepaalde bronnen zou de vriendschap tussen de drie actrices en Kim Catrall uitgedoofd zijn.

In de laatste film trad Charlotte’s huwelijksplanner Anthony nog in het huwelijksbootje met Carrie’s BFF Stanford, gespeeld door Willie Garson, maar hij overleed eind september dit jaar op 57-jarige leeftijd. Garson tekende wel voor de opnames van de reboot in het voorjaar van 2021, maar of hij effectief ook nog in de reeks zal te zien zijn, is nog niet bekend.

In de reboot zijn Charlotte, Miranda en Carrie al een dagje ouder en de kinderen van Charlotte en Miranda zijn opgegroeid tot tieners. Brady, de zoon van Miranda, wordt gespeeld door acteur Niall Cunningham (Okja) en Cathy Ang en Alexa Swinton vertolken de dochters van Charlotte.

Meer is er nog momenteel niet bekend over de verhaallijn van And Just Like That… Wordt ongetwijfeld vervolgd.

And Just Like That…, vanaf begin december met elke week een nieuwe aflevering op Streamz.

Toon meer

Gerelateerde berichten