Quantcast
Big Brother

Startdatum nieuw seizoen van Big Brother bekend

Na het succesvolle 2.0-seizoen begin dit jaar, is er een nieuw seizoen van Big Brother in aantocht. Het nieuwe seizoen gaat op maandag 3 januari van start in Nederland en is te zien op RTL 4 en 5. Dat maakte RTL bekend. Of het nieuwe seizoen dan ook in ons land te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Fans van Big Brother hebben iets om naar uit te kijken, want het realityprogramma krijgt een nieuw seizoen in het zelfde 2.0 jasje van vorig seizoen. Het vorige seizoen kon rekenen op 378.000 trouwe Play4-kijkers, aangevuld met 10 miljoen views op de website. De 22-jarige Jill won verrassend en verliet het huis met een grote som van 70.405,50 euro.

De Nederlandse presentatrice Geraldine Kemper en Peter Van de Veire zullen opnieuw de dagelijkse vaste presentatoren zijn. Vanaf maandag 3 januari kunnen Nederlandse kijkers terecht op RTL 4 en op RTL 5 voor de dagelijkse uitzendingen. De 24/7-livestream is vanuit Nederland beschikbaar op Videoland. Volgens zender RTL zal het nieuwe seizoen nog zwaarder, spannender en onvoorspelbaarder worden met nog meer invloed voor de kijkers.

Eind juli ging de productiemaatschappij in alle stilte al op zoek naar een stagiair en nieuwe inschrijvingen voor het nieuwe seizoen.

Het nieuwe seizoen van Big Brother, vanaf maandag 3 januari 2022 op RTL 4 en RTL 5. Een startdatum in ons land is nog niet bekend. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Toon meer

Gerelateerde berichten