Steven Van Gucht keert terug in De Slimste Mens en Bockie De Repper zetelt laatste keer in jury

Steven Van Gucht keert terug in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumSteven Van Gucht keert terug in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumSteven Van Gucht keert terug in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS Belgium

Viroloog Steven Van Gucht keert terug in De Slimste Mens ter Wereld. Hij neemt het op tegen intensivist Geert Meyfroidt en actrice Anne-Laure Vandeputte. Daarnaast is Bockie De Repper dit seizoen een laatste keer te zien als jurylid naast Bart Cannaerts.

De Slimste Mens ter Wereld start vanavond aan de derde aflevering in de Finaleweken. Daarin nemen intensivist Geert Meyfroidt en actrice Anne-Laure Vandeputte het op tegen viroloog Steven Van Gucht. Bockie De Repper is voor de laatste keer dit seizoen te zien in de jury, maar volgens sommige journalisten is niet hij, maar collega jurylid Jennifer Heylen de revelatie van de jury van het seizoen.

Bekijk hieronder de beste fragmenten uit de afleveringen met Steven Van Gucht en een fragment van Bockie De Repper:

De Slimste Mens ter Wereld, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.