Quantcast
StreamzTrailerVoorjaar 2022

Streamz deelt teaser trailer van vierde seizoen van Mocro Maffia

Streamz heeft zonet de teaser trailer gelost van het achtdelige vierde seizoen van de misdaadreeks Mocro Maffia. De reeks is vanaf vrijdag 28 januari 2022 te zien op Streamz, met op woensdag 19 januari de kortfilm Mocro Maffia Meltem, waarin het personage Meltem wordt geïntroduceerd.

In de teaser zien we zowel bekende als nieuwe gezichten uit de reeks. Naast Romano, Potlood en De Paus, zal nu ook Meltem (Sinem Kavus) haar intrede maken. Meltem wordt reeds geïntroduceerd in de kortfilm Mocro Maffia Meltem, waarin ze een zaak in creditcardfraude runt. Ze probeert koste wat het kost onder de radar van de politie te blijven.

Haar gokverslaafde vader heeft geld geleend van het team van De Paus, waardoor ze hem uit de handen van de Mocro Maffia moet redden. Daarvoor reist ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf, die net als Mocro Maffia in coke handelt.

Het vierde seizoen van de Videoland Original Mocro Maffia werd geregisseerd door Victor D. Ponten en Aaron van Valen en geproduceerd door Fiction Valley.

Mocro Maffia, vanaf vrijdag 28 januari 2021 op Streamz. De kortfilm Mocro Maffia Meltem is al te zien vanaf woensdag 19 januari.

Toon meer

Gerelateerde berichten