Quantcast
Streamz

Streamz is nu ook beschikbaar voor alle Proximus tv-klanten

Goed nieuws voor de Streamz liefhebbers, want vanaf vandaag kan elke Proximus tv-klant een abonnement nemen op Streamz. Nieuwe abonnees krijgen daarbovenop ook een gratis proefperiode van een maand.

Streamz was al sinds de lancering beschikbaar voor Proximus tv-klanten met de meeste recente decoders, maar vanaf vandaag zullen alle Proximus-tv klanten kunnen gebruikmaken van een Streamz abonnement. Bovendien gaat Proximus het streamingaanbod met Vlaamse en internationale content van topniveau nog meer in de kijker zetten. 

Zo wordt Streamz opgenomen in de aanbevolen applicaties op de meest recente Android-decoder van Proximus en ook in de tv-sectie zal de streamingsdienst te zien zijn. Klanten kunnen er doorklikken naar Streamz en kunnen een maand lang gratis genieten van het basisaanbod door een unieke promocode.

“Dit is in de eerste plaats goed nieuws voor de klant, die via Proximus toegang heeft tot de beste lokale en internationale content. Door nog nauwer te gaan samenwerken met Streamz, ondersteunen we de uitbouw van een lokaal ecosysteem van sterke mediabedrijven in een gezonde concurrentiële omgeving. Zo helpen we ook een tegengewicht te bieden voor de grote internationale streamingreuzen.”

Jim Casteele, Chief Consumer Market Officer bij Proximus

“De Proximus-klanten zitten nu op de eerste rij voor ons aanbod van nieuwe Vlaamse series, gecombineerd met onze internationale toppers van studio’s zoals HBO. De komende maanden zullen ze kunnen genieten van toptitels zoals de misdaadreeks ‘De Kraak’, het nieuwe seizoen van Succession en And Just Like That, de opvolger van Sex and the City.”

Peter Vindevogel, CEO van Streamz

Streamz is beschikbaar voor 11,95 euro per maand met een gratis proefperiode van twee weken via Streamz.be of de eerste maand gratis via Proximus tv.

Toon meer

Gerelateerde berichten