Quantcast
KidsStreamz

Streamz pakt vanaf 15 september uit met Studio 100-reeksen

Vanaf woensdag 15 september pakt Streamz uit met verschillende Studio 100- en Ketnet Junior-reeksen. K3, Plop, Maya De Bij, Bumba, Mega Mindy en Samson & Gert zullen te zien zijn op de Vlaamse streamingsdienst. “Toppers van eigen bodem komen zo onze goed bekeken internationale kinderreeksen zoals Paw Patrol en Dora The Explorer versterken“, zegt Streamz-CEO Peter Vindevogel.

Streamz, het Vlaamse streamingplatform van DPG Media en Telenet, voegt vanaf midden september een uitgebreide catalogus van Studio 100-reeksen toe aan haar aanbod voor kinderen en nostalgische volwassenen.

Door de nieuwe samenwerking combineert Streamz vanaf midden september internationale bekende animatiefiguren met de grootste personages uit het Vlaamse kindertelevisielandschap. Doordat de vraag aan kinder- en jeugdprogramma’s groeit, zullen er in totaal meer dan 1.000 afleveringen, films en zaalshows van Studio 100 aan de Kidszone worden toegevoegd.

In de aparte Kidszone van Streamz is er een uitgebreide selectie van bekende kindertitels te vinden, zoals: Dora The Explorer, Blaze en de Monsterwielen, Kung Fu Panda, Madagascar, Peppa Pig en Paw Patrol. Daarnaast zitten er ook series voor kinderen in het aanbod met onder andere reeksen zoals D5R, wtFOCK en Jamie’s Job Hunt.

Maar liefst de helft van de Streamz-abonnees selecteert regelmatig een titel uit de Kids-catalogus van het streamingplatform, dat blijkt uit het kijkgedrag van gezinnen met een Streamz-abonnement.

“We geloven bij Streamz in sterke partnerships. Voor onze internationale kidscontent werken we al nauw samen met Viacom en Dreamworks. We zijn blij dat we vandaag ook de helden van hier kunnen toevoegen dankzij een ruime samenwerking met Proximus, Studio 100, Ketnet en VTM. We hebben de afgelopen maanden gemerkt dat kinderen hun weg goed vinden naar de Kidszone en we zijn er dan ook van overtuigd dat ze ook Studio 100-programma’s graag zullen verwelkomen.”

Peter Vindevogel, CEO Streamz

Ontdek het volledige aanbod voor kinderen en volwassenen op www.streamz.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten