Quantcast
Netflix

Studio 100 wil internationale producties maken voor Netflix

Tijdens een interview in het programma Trends Talk op Kanaal Z, maakte Studio-100 CEO Anja Van Mensel bekend dat het bedrijf internationale producties wil maken voor Netflix. Enkele jaren geleden ging Studio 100 al in zee met Netflix om bestaande reeksen in andere landen aan te bieden.

Studio 100 heeft grote plannen. CEO Anja Van Mensel blikte in Trends Talk op Kanaal Z vooruit op de toekomst van het bedrijf en de evenementensector. Het bedrijf wil naast de Benelux ook meer producties in het buitenland aanbieden en hoopt daarom een internationale samenwerking aan te gaan met Netflix.

“Het staat op mijn bucketlist om de musicals ‘40-45′ en ‘Red Star Line’ naar het buitenland te brengen, maar om te produceren voor Netflix. We willen onze merken en verhalen buiten de grenzen van de Benelux te vertellen. Er zijn een aantal zaken in ontwikkeling, sommige op eigen initiatief, sommige op vraag van de grote internationale platformen. We hebben daarmee contact via onze collega’s in Duitsland, die altijd op die manier coproduceren. Ik maak me dus sterk dat we in de komende maanden met één van die zaken zouden kunnen landen.

Anja Van Mensel, CEO Studio 100

Lees ook: Studio 100 maakt nieuwe spektakel-musical ‘RED STAR LINE’

Toon meer

Gerelateerde berichten