Quantcast
Fictie

Sturm der Liebe van 16 tot 20 november 2020

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 100.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Na jaren uitgezonden geweest te zijn op Vitaya, is Sturm der Liebe voortaan in de late namiddag te zien op VTM.

Maandag 16 november 2020

Denise krijgt een zeer interessante werkaanbieding in Sevilla. Henry ziet het zitten om haar naar Spanje te vergezellen, maar dat doet Denise net twijfelen. Is Henry echt de man met wie ze haar toekomst wil doorbrengen? Jessica kan niet geloven dat Bela haar heeft afgewezen en ze is gefrustreerd. Valentina hoopt haar ouders weer bij elkaar te brengen op de theatervoorstelling. Lucy heeft geldproblemen, maar verbergt dit voor Romy.

Dinsdag 17 november 2020

Het komt tot een confrontatie tussen Henry en Joshua. Romy is boos op Paul. Lucy krijgt steeds meer interesse in Robert. Henry is diep gekwetst door de beslissing van Denise. Aangemoedigd door Annabelle, geeft hij Joshua de schuld van alles. Paul wil deelnemen aan een triatlon, waardoor Romy voor Luna zal moeten zorgen. Lucy spreekt met Robert af om het evenement te bespreken.

Woensdag 18 november 2020

Lucy lijkt een goede invloed te hebben op Robert en Werner is blij om zijn zoon te zien openbloeien. Robert zelf heeft echter niet door dat Lucy meer voelt voor hem. Valentina is bereid om heel wat op te offeren voor haar moeder. Denise hoort dat Joshua in het ziekenhuis ligt.

Donderdag 19 november 2020

Denise heeft besloten om de jobaanbieding in Spanje niet aan te nemen. Ze wil in Bichelheim blijven en begint haar appartement opnieuw in te richten. Joshua komt haar helpen en al snel groeien ze opnieuw naar elkaar toe. Eva wil zich niet meer in zelfmedelijden wentelen en wil positief naar de toekomst kijken.

Vrijdag 20 november 2020

In een opwelling gaan Joshua en Denise naar het meer. Ze brengen daar enkele romantische uurtjes door, tot ze iemand om hulp horen roepen. Robert interpreteert Lucy’s gedrag helemaal verkeerd. Michael krijgt een fantastische carrièrekans, maar moet daarvoor zijn privéleven opzij zetten.

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag om 16.40 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sturm der Liebe via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten