Quantcast
Fictie

‘Sturm der Liebe’ van 8 tot 12 februari 2021

De Duitse soap ‘Sturm der Liebe’ is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 150.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Na jaren uitgezonden geweest te zijn op Vitaya, is ‘Sturm der Liebe’ voortaan in de late namiddag te zien op VTM.

Maandag 8 februari 2021

Eva en Robert maken zich zorgen; zal Christoph het hen moeilijk maken? Denise vraagt Christoph om met Eva en Robert te praten in plaats van meteen advocaten in te schakelen. Christoph luistert niet en zet Eva onder druk. André weet niet wat hij hoort wanneer Linda zegt dat ze het Fürstenhof wil verlaten. Joshua probeert te voorkomen dat Werner het schilderij verkoopt.

Dinsdag 9 februari 2021

Eva wil niet onder druk gezet worden door Christoph, maar Robert maakt haar duidelijk dat ze geen kant uit kunnen. Linda is aangedaan door het voorstel van André om de bakkerij over te nemen. Ze weigert echter, want het voelt verkeerd om in Bichlheim te blijven als haar broer haar daar niet wil hebben. Wat later staat ze toch terug voor de bakkerij. Is ze van mening veranderd?

Woensdag 10 februari 2021

Wanneer Linda een verzwakte Christoph probeert te helpen in de fitnessruimte, ontstaat er al snel een ruzie tussen broer en zus. Linda brengt pijnlijke herinneringen naar boven die Christoph al lang probeerde te verdringen. Na een dronken avond biedt Paul zijn excuses aan. Franzi gaat naar de dartsavond in de Bräustüberl en slaat aan het flirten. Er wordt in Bichlheim gelachen met de burgemeester. Jessica neemt het voor hem op.

Donderdag 11 februari 2021

Christoph vindt dat Linda onzin uitkraamt en gooit haar buiten. Annabelle en Werner komen tot een akkoord over de aandelen. Het geld moet echter contant en persoonlijk overhandigd worden. Werner helpt Linda bij de contractonderhandelingen voor de bakkerij. André denkt nog steeds dat zijn broer interesse heeft in Linda. Denise bereidt een tentoonstelling in het Fürstenhof voor en krijgt erg goed nieuws.

Vrijdag 12 februari 2021

Joshua ziet een langeafstandsrelatie met Denise niet meteen zitten. Denise vraagt de kunstverzamelaar om met Joshua te praten. Terwijl hij op date is met Linda, krijgt André te horen dat hij in de jury van een kookwedstrijd mag zetelen. Hiervoor moet hij vakantie nemen, maar Hildegard is al afwezig. Denise vraagt Lucy of ze haar huurcontract wil overnemen als ze naar Parijs gaat. Lucy is enthousiast en vraagt Franzi meteen om bij haar in te trekken.

‘Sturm der Liebe’, van maandag t.e.m. vrijdag om 16.40 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van ‘Sturm der Liebe’ via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten