Quantcast
Disney+

The Falcon and the Winter Soldier best bekeken opening op Disney+

De nieuwe Original van Marvel Studios voor Disney+ verbreekt meteen een record. De Original, waarvan de eerste aflevering vrijdag 19 maart 2021 in première ging, is de meest bekeken serie ooit tijdens een openingsweekend op de streamingsdienst. Dat maakte Disney+ vandaag bekend.

The Falcon and the Winter Soldier stond van vrijdag 19 tot zondag 21 maart in alle landen waar Disney+ actief is op nummer 1. Daarnaast is de serie kritisch een groot succes bij zowel het publiek als bij critici. Op Rotten Tomatoes gaven critici een score van 93% en het publiek 79%. Op IMDB staat de serie momenteel op nummer 1 als populairste programma. De top 3 meest bekeken openingsweekends op Disney+ bestaat uit The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en het tweede seizoen van The Mandalorian.

Synopsis

In The Falcon and The Winter Soldier ​​van Marvel Studios speelt Anthony Mackie de rol van Sam Wilson, ook bekend als The Falcon. Sebastian Stan speelt dan weer Bucky Barnes alias The Winter Soldier. Het paar, dat samenkwam in de laatste momenten van Avengers: Endgame, werkt samen tijdens een wereldwijd avontuur dat hun capaciteiten en hun geduld op de proef stelt. De reeks is geregisseerd door Kari Skogland met Malcolm Spellman als hoofdschrijver. In de serie met zes afleveringen zien we ook Daniel Brühl als Zemo, Emily VanCamp als Sharon Carter en Wyatt Russell als John Walker.

The Falcon and the Winter Soldier, iedere vrijdag een nieuwe aflevering op Disney+.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten