Quantcast
Entertainment

The Masked Singer: alle optredens uit aflevering 1

Een nieuw jaar, een nieuwe speurtocht naar wie er onder de maskers zit in The Masked Singer. Op vrijdag 14 januari 2022 om 20.35 uur traden Ridder, Cycloop, Edelhert, Papegaai, Robots, Roos, Miss Poes en Radijsje in de spotlights voor hun allereerste optreden in The Masked Singer. Ontdek hier welke nummers er in de eerste aflevering de revue passeerden.

Mispoes – Levitating van Dua Lipa

De eerste show werd geopend door Mispoes die het nummer Levitating van Dua Lipa bracht. Klik hier om het optreden te bekijken.

Cycloop – I’m Only Human van Rag’n’Bone Man

Cycloop verraste het speurdersteam en het publiek door het nummer I’m Only Human van Rag’n’Bone Man te brengen. Klik hier om zijn versie van dit nummer te bekijken.

Robots – City of Stars uit La La Land

Een primeur in The Masked Singer: voor het eerst neemt een duo mee aan de wedstrijd. De mannelijke en vrouwelijke robot brachten een cover van City of Stars uit de film La La Land (2016). Klik hier om hun optreden te bekijken.

Roos – Tik Tok van Kesha

Na de Robots was het de beurt aan Roos om ons op te fleuren met haar versie van Tik Tok van Kesha. Klik hier om haar optreden te bekijken.

Ridder – Nobody’s Wife van Anouk

De stoere Ridder bracht een cover van Nobody’s Wife van Anouk. Klik hier om haar optreden te bekijken.

Papegaai – Talk Dirty van Jason Derulo

Deze papagaai bewees meteen dat hij stoer is met het nummer Talk Dirty van Jason Derulo. Klik hier om zijn optreden te bekijken.

Radijsje – Light My Fire van The Doors

Radijsje bracht een ware klassieker met Light My Fire van The Doors. Klik hier om zijn optreden te bekijken.

Edelhert – Rolling In The Deep van Adele

De eerste show werd afgesloten door Edelhert. Hij bracht het nummer Rolling In The Deep van Adele. Klik hier om zijn optreden te bekijken.

The Masked Singer, elke vrijdag om 20.35 uur bij VTM, met aansluitend Behind The Mask op VTM GO.

Lees ook: De ontmaskering van Roos laat de speurders met open mond achter in The Masked Singer

Toon meer

Gerelateerde berichten