Quantcast
Disney+

The Walt Disney Company viert Disney+ dag op 12 november

Vrijdag 12 november is een hoogdag voor alle Disneyfans, want The Walt Disney Company viert dan Disney+ dag. Abonnees worden getrakteerd op nieuwe content en exclusieve trailers en previews van de gekende Disney merken, zoals: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star.

Op vrijdag 12 november zet The Walt Disney Company de volledige dag Disney+ in de kijker om haar abonnees en fans te bedanken met het vrijgeven van nieuwe content en previews. Daarnaast zal de streamingdienst die dag ook uitbreiden naar nieuwe markten in de regio Azië-Pacific, zoals: in Zuid-Korea, Taiwan en Hong Kong.

Abonnees zullen op 12 november ook toegang krijgen tot promoties en ervaringen over alle Disney Parken en wereldwijde Resorts met een rode loper voor alle Disney+ fans. Fans worden er getrakteerd op vele verrassingen, fotomomenten en speciale aanbiedingen in de Disneyshop.

“De inhuldiging van Disney+ dag zal een grootschalige viering zijn van onze abonnees in het hele bedrijf. Deze dag van waardering brengt onze missie om fans en gezinnen over de hele wereld te vermaken, informeren en te inspireren door de kracht van storytelling en zal een jaarlijks groot evenement worden, dat onze bedrijven zal versterken.

Bob Chapek, Chief Executive Officer, The Walt Disney Company

Disney+ dag, vrijdag 12 november op Disney+, shopDisney.com en in alle Disney Parken en Resorts.

Toon meer

Gerelateerde berichten