Quantcast
Thuis

Thuis van 03 tot 07 februari 2020

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 03 februari 2020

Adil lost tegen Waldek niets over zijn date. Tamara mist Bob en probeert hem te bereiken. Paulien en Kobe genieten van hun binnenpretjes. Dieter moet Peter dringend iets vertellen. Britney voelt zich enorm slecht.

Dinsdag 04 februari 2020

Rosa kan extra genieten tijdens een fijn afspraakje. Lowie overtuigt Adil om een stapje in de wereld te zetten. Angèle is ongerust over Eddy. Peter wordt geconfronteerd met de harde realiteit.

Woensdag 05 februari 2020

Simonne geeft Rosa goede raad. Nancy heeft gefaald als moeder. Sam is klaar om erin te vliegen. Tom wil de zaken niet op de spits drijven, maar dat is buiten Marianne en Karin gerekend. De politie komt langs in de Withoeve.

Donderdag 06 februari 2020

Nadat ze werd ingelicht door Karin, kan Tania het niet laten om Tom te plagen. Angèle is helemaal in haar nopjes. Simonne beseft stilaan dat ze toe is aan een nieuwe uitdaging. Stan vertelt Judith zijn goed nieuws. Rosa moet Kobe iets vragen.

Vrijdag 07 februari 2020

Simonne wil niet dat Frank zich moeit met het huishouden van een ander. Bob keert terug naar Boowie met een lijst van potentiële klanten. Marianne krijgt een check-up van Ann. Er staat onverwacht bezoek voor Nancy in de Withoeve.

Thuis, iedere weekdag om 20u10 op Eén.

Toon meer

Gerelateerde berichten