Quantcast
Thuis

Thuis van 06 april tot 10 april 2020

Slecht nieuws voor de fans van Thuis, VRT heeft besloten om naar aanleiding van het coronavirus de opnames van de dagelijkse reeks Thuis voorlopig stil te leggen uit gezondheidsoverwegingen voor de cast en crew. Voor de komende weken zijn er nog voldoende afleveringen om Thuis te kunnen blijven uitzenden tot en met vrijdag 24 april. Wanneer de opnames terug opgestart worden, wordt nog bekeken. 

Hieronder kom je te weten wat er komende week gebeurt in Thuis.

Maandag 06 april 2020

Ann stapt razend kwaad de deur uit en Tania is compleet van de kaart. Tom gaat voetballen samen met Robin en Frank. Nancy heeft een verzoekje voor Femke. Sam en Tim plannen een uitstapje met het gezin.

Dinsdag 07 april 2020

Karin weigert naar haar cliënt te luisteren. Tamara wil dat Bob orde op zaken stelt. Tom is allesbehalve blij met zijn onverwacht bezoek. De ongerustheid over Tania steekt de kop op bij Tom en Ann. Stan neemt contact op met het thuisfront.

Woensdag 08 april 2020

Dries weet Bob en Lowie te verbazen. Emma heeft een date. Tamara krijgt gelijk van haar ‘rupsje’. Kobe en Paulien ontvangen een fijne verrassing. Lowie vliegt uit tegen Simonne. Karin en Kobe hebben een diepgaand gesprek.

Donderdag 09 april 2020

Ann kan rekenen op de steun van Simonne en daardoor blijft ze strijdvaardig. Marianne eist van Peter dat hij actie onderneemt. Adil kan zijn relatie niet langer verbergen. Emma heeft genoten van een leuke avond. Thilly is matchmaker van dienst.

Vrijdag 10 april 2020

Ann wijst de uitnodiging van Marianne voor haar paasbrunch af. Frank en Simonne dragen Tom een warm hart toe. Karin stelt haar zoon teleur. Er is een feestje bij Bar Madam en ook Dieter is van de partij.

Thuis, iedere weekdag om 20u10 op Eén.

Thuis - © VRT
Thuis – © VRT
Toon meer

Gerelateerde berichten