Quantcast
Thuis

Thuis van 13 tot 17 september 2021

Thuis wordt sinds 23 december 1995 elke weekdag uitgezonden op Eén. De meest bekeken soap in Vlaanderen zit momenteel aan seizoen 27. Hieronder kom je te weten wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 13 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 11

Tom geeft Peter advies, maar zal Peter hier oren naar hebben? Thilly verveelt zich, maar kan zich gelukkig nuttig maken bij Adil, die wat verslagen oogt. Bij Stevenson stelt zich een groot probleem. Femke verdraagt de houding van Peter hoe langer hoe minder. Bob gaat ver in zijn schema’s, maar hoopt houvast te vinden.

Dinsdag 14 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 12

Kobe en Tamara begrijpen Peter niet meer. Nu de getuige van Bob gekozen is, gaat Tamara ook op zoek. Een oud krantenartikel zorgt voor enorm veel verdriet. Adil maakt zich serieus zorgen over Christine. En dan loopt Judith langs.

Woensdag 15 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 13

Dieter en Tim krijgen af te rekenen met een nieuwe zaak rond vandalisme. Femke en Peter hebben een confrontatie aan de schoolpoort en voor Nancy is het duidelijk dat ze zich eindelijk toch eens moet moeien met deze relatie. Tamara zet Lowie en Tania op hun plaats.

Donderdag 16 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 14

Adil kan zijn hart deels luchten bij Paulien, maar een bezoekje van Tamara schiet dan weer in het verkeerde keelgat. Viv kiest altijd voor haar principes als het erop aankomt. Peter heeft tijd noch zin om Nancy te woord te staan. Frank is helemaal in de ban van zijn nieuwe hobby.

Vrijdag 17 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 15

Peter beseft dat hij een keuze moet maken en doet dit dan ook. Judith krijgt onverwachts een telefoontje waar ze even niet goed van is. Bob werkt iedereen steeds meer op de zenuwen en het wordt Tamara te veel.

Thuis, elke weekdag om 20.10 uur op Eén en op VRT NU.

Toon meer

Gerelateerde berichten