Quantcast
Thuis

‘Thuis’ van 15 tot 19 februari 2021

‘Thuis’ wordt sinds 23 december 1995 elke weekdag uitgezonden op Eén. De meest bekeken soap in Vlaanderen zit momenteel aan seizoen 26. Hieronder kom je te weten wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 15 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 121

Waldek raadt Adil aan om wat meer te ontspannen. Simonne wordt nostalgisch. Karin en Tom zitten niet op eenzelfde lijn. Bob kan Tamara niet geruststellen. Eddy is dolenthousiast, terwijl Angèle een eerder sceptische houding aanneemt.

Dinsdag 16 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 122

Bob voelt zich thuis steeds minder op zijn gemak. Femke neemt een beslissing die niet in goede aarde valt bij Peter. Simonne waarschuwt Frank, maar die heeft er geen oren naar. Karin volgt de raad op die ze van Kobe gekregen heeft. Eddy krijgt goed nieuws te horen.

Woensdag 17 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 123

Het aanhoudende enthousiasme van Eddy wakkert de hoop van Angèle dan toch een beetje aan. Adil en Christine zijn het niet eens met elkaar. Bob voelt zich wat beter, maar zoekt toch Judith op. Peter krijgt een geheimzinnig telefoontje. Paulien heeft een nieuwe job.

Donderdag 18 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 124

Adil en Paulien hebben een louterend gesprek. Christine is daarentegen furieus. Angèle nodigt Rosa uit voor een avondje tooghangen. Kobe luistert begeesterd naar Femke haar nieuwe ideeën. Tamara wil het Bob zo gemakkelijk mogelijk maken. Lowie krijgt onverwacht bezoek.

Vrijdag 19 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 125

Tania en Simonne vinden Lowie in een zeer benarde situatie en zijn ongerust. Tamara maakt zich zorgen over Paulien. Jacques toont zich van zijn mooiste kant. Het idee van Femke wordt hartelijk onthaald door Peter, maar er zit een addertje onder het gras.

‘Thuis’, elke weekdag om 20.10 uur op Eén.

Herbekijk de afleveringen van ‘Thuis’ via deze link.
Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten