Quantcast
Thuis

Thuis van 16 tot 20 november 2020

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 16 november 2020

Angèle herpakt zich, maar het komt tot een discussie met Frank. Simonne moet tussenbeide komen. Adil en Waldek helpen Christine door werk uit haar handen te nemen. Er wordt met complimenten gegooid in de richting van Joren.

Dinsdag 17 november 2020

Angèle zit in zak en as. Tamara krijgt een aanlokkelijk voorstel. Adil moet op zoek naar extra werkvolk. Femke geeft Judith goede raad. Thilly overhaalt Femke om mee te gaan boksen. Tania loopt nerveus voor een belangrijke meeting bij Boowie en ze is niet de enige.

Woensdag 18 november 2020

De meeting bij Boowie verloopt niet zoals het zou moeten. Een oude bekende keert terug naar huis. Tom blijft zich zorgen maken over Robin. Adil veegt Christine de mantel uit, maar zij laat zich niet doen.

Donderdag 19 november 2020

Het avondje boksen van Femke, Tania en Thilly kent een serieus staartje. Lowie en Viv hebben ruzie. Nancy neemt Peter onder de arm als advocaat. Tom ontvangt een alarmerend telefoontje. De adoptieprocedure zou wel eens vroegtijdig kunnen eindigen voor Kobe en Paulien.

Vrijdag 20 november 2020

Frank hoort dat de klacht tegen hem serieus moet genomen worden. Lowie gaat de confrontatie aan met Christine. Emma raakt geïrriteerd door het gedrag van Joren. Waldek is getuige van een onaangenaam moment.

Thuis, iedere weekdag om 20.15 uur op Eén.

Bekijk meer beelden van Thuis via deze link.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten