Quantcast
Thuis

Thuis van 20 tot 24 september 2021

Thuis wordt sinds 23 december 1995 elke weekdag uitgezonden op Eén. De meest bekeken soap in Vlaanderen zit momenteel aan seizoen 27. Hieronder kom je te weten wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 20 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 16

Waldek kan zijn passie over druiven delen met iemand die even enthousiast is. Frank amuseert zich kostelijk in Bar Madam. Peter vindt een luisterend oor bij Dieter. Karin keert terug naar huis en ze wordt hartelijk ontvangen.

Dinsdag 21 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 17

Dries kan het niet laten om Karin te plagen. Joren mag deze week zijn rijexamen afleggen. Tamara legt enkele ideeën voor hun huwelijk voor aan Bob, maar zal hij akkoord gaan? Judith heeft iets belangrijk te bespreken met Dries. Femke en Peter discussiëren opnieuw over Vic.

Woensdag 22 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 18

Viv steekt de handen uit de mouwen voor Stevenson. Karin moet een toegift doen aan Tom, maar lijkt daar minder problemen mee te hebben dan Tom dacht. Bob is heel vermoeid en dat merkt Tamara ook. Adil krijgt eindelijk wat goed nieuws.

Donderdag 23 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 19

De zenuwen steken de kop op bij Joren en ook Judith zit vol adrenaline. Karin moet Tom iets bekennen en dat zorgt voor heel wat animo op kantoor. Peter voelt dat Femke sterker staat dan hij had gedacht. Viv maakt Lowie jaloers.

Vrijdag 24 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 20

Waldek wordt het grootste slachtoffer van een weddenschap. Femke wil Kobe bedanken. Lowie zit vol enthousiasme, maar dan verneemt hij minder goed nieuws. Judith neemt een beslissing die haar leven helemaal kan veranderen.

Thuis, elke weekdag om 20.15 uur op Eén en op VRT NU.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde berichten