Quantcast
Thuis

Thuis van 31 mei tot 4 juni 2021

Thuis wordt sinds 23 december 1995 elke weekdag uitgezonden op Eén. De meest bekeken soap in Vlaanderen zit momenteel aan seizoen 26. Hieronder kom je te weten wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 31 mei 2021

Seizoen 26 – aflevering 191

Joren wil weten waarom Thilly niet op het werk verschenen is. Adil en Christine gaan langs bij de gynaecoloog. Kobe probeert Dieter te overtuigen van zijn gelijk.

Dinsdag 1 juni 2021

Seizoen 26 – aflevering 192

Tom vraagt Judith om een gunst, terwijl Thilly net weigert te luisteren naar haar zus. Karin krijgt slecht nieuws. Paulien mag rekenen op de steun van Lowie. Dieter besluit Kobe gezelschap te houden om te voorkomen dat hij domme dingen doet.

Woensdag 2 juni 2021

Seizoen 26 – aflevering 193

Sam neemt Hannah mee naar Bar Madam, waar Frank zich over haar ontfermt. Nancy beseft dat ze te snel heeft gereageerd en stapt naar Femke. Emma legt haar allerlaatste examen af. Na het nieuws van Adil kan Thilly zich niet langer sterker voordoen dan ze is.

Donderdag 3 juni 2021

Seizoen 26 – aflevering 194

Simonne en Frank zijn helemaal in paniek. Christine krijgt medelijden met Thilly en doet haar een voorstel. De toekomst lacht Emma toe. Marianne roept hulp in voor een belangrijke beslissing die ze moet nemen. Lowie organiseert een verrassing voor Bob.

Vrijdag 4 juni 2021

Seizoen 26 – aflevering 195

Joren kan terug een beetje genieten van het leven. Peter en Femke moeten naar een oudercontact van Vic. Paulien verzet haar zinnen, samen met Lowie. Net voor Judith op huisbezoek vertrekt, krijgt ze een stevige ruzie met haar zus.

Thuis, elke weekdag om 20.10 uur op Eén en op VRT NU.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde berichten