Quantcast
Thuis

‘Thuis’ van 4 tot 8 januari 2021

‘Thuis’ wordt sinds 23 december 1995 elke weekdag uitgezonden op Eén. De meest bekeken soap in Vlaanderen zit momenteel aan seizoen 26. Hieronder kom je te weten wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 4 januari 2021: aflevering 4926

Simonne vreest dat ze meer zal kwijtspelen dan haar lief is. Lowie staat er alleen voor bij Boowie. Britney krijgt een compliment van Dieter. Frank is koppig en wil vooral met rust gelaten worden, iets wat niet iedereen accepteert. Dieter heeft een strakke deadline op het werk.

Dinsdag 5 januari 2021: aflevering 4927

Kobe wil een etentje organiseren en nodigt zowel Rosa, Jacques als Karin uit. Thilly daagt Angèle uit in Bar Madam. Christine stelt zich allesbehalve vergevingsgezind op. Karin neemt contact op met Judith.

Woensdag 6 januari 2021: aflevering 4928

Angèle en Thilly zetten allebei alles op alles om de overwinning binnen te halen. Tamara maakt zich zorgen over Bob. Frank weigert nog steeds alle hulp, tot groot ongenoegen van Simonne. Dieter krijgt een belangrijke telefoon.

Donderdag 7 januari 2021: aflevering 4929

Lexi kan haar ergernis niet verbergen op het werk. Marianne heeft een goed gesprek met Robin over Britney. Tania spreekt Bob aan over haar bezorgdheid rond het nieuwe project van Boowie. Joren kan zijn gevoelens niet langer voor zich houden.

Vrijdag 8 januari 2021: aflevering 4930

Tania vindt dat Lowie met vuur speelt. Simonne en Frank hebben eindelijk een beslissing genomen, maar dat verliep niet van een leien dakje. Britney maakt zich ongerust over haar uiterlijk. De opbrengst van de wedstrijd in Bar Madam wordt nuttig besteed.

‘Thuis’, elke weekdag om 20.10 uur op Eén.

Herbekijk de afleveringen van ‘Thuis’ via deze link.

Toon meer

Arno Tierens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten