Quantcast
Thuis

Thuis van 6 tot 10 september 2021

Thuis wordt sinds 23 december 1995 elke weekdag uitgezonden op Eén. De meest bekeken soap in Vlaanderen zit momenteel aan seizoen 27. Hieronder kom je te weten wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 6 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 6

Nina maakt zich ernstige zorgen over haar toekomst. Lowie en Tania zijn bezorgd over Bob en bieden hem hulp aan. Ondertussen krijgt Tamara onverwacht bezoek. Peter heeft het heft in eigen handen genomen.

Dinsdag 7 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 7

Femke vliegt uit tegen Nancy en wordt zelf opgevangen door Kobe. Zihame is gebuisd voor een toets en Harry mag het uitzweten. De emoties lopen hoog op bij Eddy, terwijl Bob te kampen krijgt met enkele frustraties. Peter zet Nina voor voldongen feiten.

Woensdag 8 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 8

Nina is erg nerveus voor haar proces, maar tegelijk is ze ook boos op Peter. Ze weet niet meer wat ze moet doen. Kobe en Waldek herbekijken hun planning bij Stevenson. Thilly blijft niet bij de pakken zitten. De koele houding van Femke raakt Nancy diep.

Donderdag 9 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 9

Eddy ontdekt een onaangename bijwerking van het herstel van zijn reukvermogen. De ongerustheid bij Nina groeit. Lowie en Viv hebben een discussie en Viv kan op bijval van Dries rekenen. Femke heeft moeite met de antwoorden die ze krijgt op haar vragen.

Vrijdag 10 september 2021

Seizoen 27 – aflevering 10

Peter heeft bedenkingen bij een telefoontje dat hij gekregen heeft en onderneemt actie. Bob, Lowie en Tania besluiten bepaalde dingen anders aan te pakken. Thilly geeft Emma een cadeautje, terwijl Judith een moederlijke preek klaar heeft voor Jef. Yasmine is duidelijk naar Nina toe. Adil is helemaal overstuur.

Thuis, elke weekdag om 20.10 uur op Eén en op VRT NU.

Toon meer

Gerelateerde berichten