Quantcast
Thuis

‘Thuis’ van 8 tot 12 februari 2021

‘Thuis’ wordt sinds 23 december 1995 elke weekdag uitgezonden op Eén. De meest bekeken soap in Vlaanderen zit momenteel aan seizoen 26. Hieronder kom je te weten wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 8 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 116

Karin en Kobe delen dezelfde mening. Lowie onderneemt actie. Angèle heeft Eddy nog iets op te biechten. Een energieke Bob is klaar om de dag te beginnen. Dieter moet zijn vrouw teleurstellen.

Dinsdag 9 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 117

Tamara wil dat Bob niets tekort komt. Thilly laat het achterste van haar tong niet zien. Dieter probeert Eddy gerust te stellen wat Britney betreft. Roxanne werkt Lowie op de zenuwen. Simonne en Frank durven eindelijk eens voorzichtig aan de toekomst te denken.

Woensdag 10 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 118

Paulien loopt langs bij Adil, terwijl Thilly bij Eddy voor de deur staat. Femke zit met financiële zorgen. Dieter is onder de indruk van zijn collega Lexi. Bij Boowie zetten ze alles op alles om de deadline te halen van een belangrijke klant.

Donderdag 11 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 119

Bob stort zijn hart uit bij Judith. Angèle maakt zich wat ongerust over Eddy, maar Sam kan haar geruststellen. Peter aanhoort het nieuwe plan van Femke. Jacques heeft belangrijk nieuws voor een van zijn klanten. Kobe en Paulien kijken uit naar een momentje met hun tweeën.

Vrijdag 12 februari 2021

Seizoen 26 – aflevering 120

Simonne beseft dat ze een unieke kans in de schoot geworpen krijgt. Lowie en Dries hebben een verrassing voorzien voor Bob. Eddy moet zweten om Angèle te overtuigen van zijn liefde. Paulien en Kobe slikken even bij het horen van het laatste nieuwtje van Tom.

‘Thuis’, elke weekdag om 20.10 uur op Eén.

Herbekijk de afleveringen van ‘Thuis’ via deze link.
Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten