Tweede halve finale van BV Darts met Hannelore Simoens, Kamal Kharmach en Kenji Gooris wordt regelrechte thriller

Kenji Gooris, Hannelore Simoens en Kamal Kharmach in BV Darts - © DPG MediaKenji Gooris, Hannelore Simoens en Kamal Kharmach in BV Darts - © DPG MediaKenji Gooris, Hannelore Simoens en Kamal Kharmach in BV Darts - © DPG Media

Vorige week veroverden Andy Peelman en Olivier Deschacht de eerste twee plekken in de grote finale van BV Darts. In de tweede halve finale zijn er nog drie gretige gegadigden voor de twee overgebleven finaleplaatsen.

Hannelore Simoens, Kenji Gooris en Kamal Kharmach trainden de voorbije weken ook op de gevreesde dubbels met coach Kim Huybrechts. Ook zij starten nu hun wedstrijden vanaf 301 punten. Die aangepaste regels zorgen voor extra zenuwen en frustratie bij de halve finalisten.

Darts is het volledige leven van de BV’s gaan bepalen. Bij Kamal is het darten zelfs in de try out voor z’n nieuwe zaalshow binnengeslopen. Hij vuurt dus enkele welgemikte dart-grappen af op zijn gewillige testpubliek in de Arenbergschouwburg. Benieuwd of ze ook de definitieve eindejaarsconference zullen halen.

Ook Hannelore liet de voorbije weken geen kans onbenut om op haar dubbels te trainen. En dat gaat in goed gezelschap altijd beter. Ze trok naar vrouwen dartclub ‘De Lolly’s’ voor extra tips en krijgt ook thuis in haar womancave bezoek van Celine Van Ouytsel. Celine ligt al even uit het BV Darts-tornooi, dus reden te meer om last woman standing Hannelore een hart onder de riem te komen steken.

Het is ondertussen overduidelijk: de kandidaten die het vlotst de dubbels zullen raken, gaan door naar de grote finale. Ook Kenji heeft thuis met ma en pa stevig doorgetraind op het betere millimeterwerk. En wat blijkt: vooral mama Kelly is een verborgen talent.

Voor één van deze drie halve finalisten houdt het BV Darts-avontuur hier op. Voor zenuwen, twijfels of een slechte dag is nu geen plaats meer. Wie mikt de pijltjes het meest feilloos naar die gevreesde dubbels? De tweede halve finale eindigt in ieder geval op een thriller…

BV Darts: de tweede halve finale, donderdag 2 december 2021 om 20.35 uur bij VTM 2.

Lees ook: Andy Peelman, Olivier Deschacht en Vincent Fierens schakelen versnelling hoger in eerste halve finale van BV Darts

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.