Quantcast
FilmTrailer

Universal Pictures en het Museum voor Natuurwetenschappen openen Croods-parcours

Naar aanleiding van de nieuwe animatiefilm De Croods 2: Een nieuw begin, slaan Universal Pictures en het Museum voor Natuurwetenschappen de handen in elkaar voor een Croods-parcours. Op het programma staat een inleidende reis van meer dan 45 minuten door de zalen van het museum. Het parcours gaat van start vanaf woensdag 7 juli net als de releasedatum van de film.

Croods 2 is gebaseerd op verschillende historische aspecten van de evolutie van mens en dier. Om een onderscheid te maken tussen fictie en de echte geschiedenis van mens en de dier, heeft het Museum voor Natuurwetenschappen een uitgebreide rondleiding ontwikkeld om fictie en werkelijkheid naast elkaar te zetten. Het Croods-parcours is te bezoeken vanaf woensdag 7 juli.

Het verhaal

De Croods hebben de nodige gevaren overleefd en krijgen nu een compleet andere uitdaging, die hun levens op zijn kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. De Croods zijn echter niet alleen, want er leeft reeds een andere familie: de familie Betermans.

Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, is de familie Betermans een stuk verder geëvolueerd dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten bij hun te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families die bijna escaleren. Als er gevaar dreigt, moeten de families hun krachten bundelen en samen op avontuur gaan.

De Croods 2: Een nieuw begin wordt vanaf woensdag 7 juli gereleaset, samen met de opening van het Croods-parcours in het Museum voor Natuurwetenschappen.
Meer info is terug te vinden via deze link.


 

Toon meer

Gerelateerde berichten