Quantcast
Film

Van Sony tot Paramount Pictures: Deze films verschijnen van juli tot augustus in de bioscoop

Door de coronacrisis komen er heel wat langverwachte films uit in de bioscoop, zo ook van Sony Pictures, Universal Pictures en Paramount Pictures. We delen graag mee wat ze voor ons in petto hebben tijdens de maanden juli en augustus.

Ontdek hieronder het cinema aanbod van Sony Pictures, Universal Pictures en Paramount Pictures van juli tot en met augustus:

Sony Pictures

Pieter Konijn 2: De stad op stelten – nu in de bioscoop

Pieter Konijn 2: De stad op stelten vertelt het verhaal van gezin van Bea en Thomas. De konijnen hebben vrede gesloten, maar ondanks zijn inspanningen lijkt Pieter zijn ondeugende reputatie niet van zich af te kunnen schudden. Wanneer hij zich buiten de tuin begeeft, bevindt hij zich al snel in de achterbuurt van de stad waar zijn kattenkwaad wel erg wordt gewaardeerd. Het gezin komt in gevaar en Pieter moet een kant kiezen.

Pieter Konijn 2: De stad op stelten, nu in de bioscoop.
Lees meer over Pieter Konijn 2 via deze link.

Universal Pictures

De Croods 2: Een nieuw begin – nu in de bioscoop

De Croods hebben de nodige gevaren overleefd en krijgen nu een compleet andere uitdaging, die hun levens op zijn kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. De Croods zijn echter niet alleen, want er leeft reeds een andere familie: de familie Betermans.

De Croods 2: Een nieuw begin, nu in de bioscoop.
Lees meer over De Croods 2 via deze link.

De Boss Baby: Familiezaken – woensdag 21 juli

In het vervolg op De Boss Baby zijn de Templeton broers Tim en zijn Boss Baby broertje Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted is de directeur van een bedrijf. Een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende aanpak en een positieve attitude zorgt er voor dat de broers opnieuw bij elkaar komen. Het duo krijgt bovendien ook inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.

De Boss Baby: Familiezaken, vanaf woensdag 21 juli in de bioscoop.
Lees meer over De Boss Baby: Familiezaken via deze link.

Spirit Ongetemd – woensdag 4 augustus

Spirit Ongetemd is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van Lucky Prescott, dat haar zielsverwant terug vindt in een wild paard. Lucky Prescott heeft haar overleden moeder nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste te paard en kwam uit het klein stadje, Miradero. Ze groeide op onder het toeziend oog van haar tante Cora tot ze terug verhuizen naar Lucky’s vader Jim, in Miradero.

Spirit Ongetemd, vanaf woensdag 4 augustus in de bioscoop.
Lees meer over Spirit Ongetemd, via deze link.

Paramount Pictures

Paw Patrol: De film – woensdag 11 augustus

Wanneer hun grootste rivaal, Humdinger, burgemeester wordt van het nabijgelegen Adventure City en een ravage aanricht, gaan Ryder en zijn heldhaftige puppy’s een nieuwe uitdaging aan. Terwijl één puppy zijn verleden onder ogen moet zien in Adventure City, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot, de slimme teckel Liberty. Gewapend met spannende, nieuwe gadgets en uitrusting, vecht de PAW Patrol om de inwoners van Adventure City te redden.

Regisseur: Cal Brunker
Scenaristen: Billy Frolick, Cal Brunker en Bob Barlen
Producers: Jennifer Dodge, Ronnen Harary, Adam Beder en Peter Schlessel
Een verhaal van: Billy Frolick gebaseerd op de televisieserie van Keith Chapman

Paw Patrol: De film, vanaf woensdag 11 augustus in de bioscoop.

Toon meer

Gerelateerde berichten