Quantcast
Film

Video: Spirit is na negentien jaar terug met tweede film

Na negentien jaar is de populaire animatiefilm over het paard Spirit terug. Dreamworks maakte zonet de trailer van het nieuwe avontuur, Spirit Ongetemd, bekend. Onder andere top acteurs als Julianne Moore en Jake Gyllenhaal verlenen hun stem. De eerste Spirit-film werd in 2002 genomineerd voor een Oscar en de televisiereeks werd bekroond met een Emmy award.

Spirit Ongetemd is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van Lucky Prescott, dat haar zielsverwant terug vindt in een wild paard. Lucky Prescott heeft haar overleden moeder nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste te paard en kwam uit het klein stadje, Miradero. Ze groeide op onder het toeziend oog van haar tante Cora tot ze terug verhuizen naar Lucky’s vader Jim, in Miradero.

Lucky is absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje, maar dan ontmoet ze het wilde paard Spirit. Daarnaast raakt ze ook bevriend met twee lokale paardrijdsters, Abigail Stone en Pru Granger. Wanneer een harteloze paardendrijver en zijn team van plan zijn om Spirit en zijn kudde te vangen en te veilen voor een leven van gevangenschap en dwangarbeid, schakelt Lucky haar nieuwe vrienden in. Zo begint ze aan het avontuur van haar leven. Lucky moet tegen de tijd het paard redden dat haar vrijheid en een levensdoel heeft gegeven. Bovendien heeft het paard haar ook geholpen om verbintenis te voelen met haar moeders nalatenschap en Mexicaanse erfenis.

Spirit Ongetemd, wordt vanaf 4 augustus 2021 uitgebracht.

Toon meer

Gerelateerde berichten