Quantcast
Televisie

Joris Hessels en Dominique Van Malder zoeken ideale hondenmatch in Viervoeters

Vanaf woensdag 1 september gaan Joris Hessels en Dominique Van Malder op zoek naar een warm nest voor asielhonden. Het doel? Zoveel mogelijk honden koppelen aan nieuwe baasjes.

Hoewel heel wat mensen op zoek zijn naar een hond, komen ze maar al te vaak terecht bij malafide broodfokkers. Ondertussen wachten jaarlijks nog steeds zo’n 4.000 honden in het asiel op een nieuwe thuis, wat er voor zorgt dat ze overvol zitten. Door onder andere corona blijft de hoeveelheid honden in de asielen toenemen.

Dominique Van Malder en Joris Hessels gaan op zoek naar de ideale match voor hondjes in een asiel. In hun zoektocht worden ze bijgestaan door een team van experten: An Fransen (expert Dierenasiel Genk), Laura Bangels (hondengedragsdeskundige), Morgane van Ravestyn (expert Dierenasiel Veeweyde Turnhout) en Koen Van Daele (expert Dierenasiel Blauwe Kruis van de Kust).

Aflevering 1

In aflevering 1 helpen Dominique en Joris Romy en Ben, Marie-Paule en Kato in hun zoektocht naar een hond. Romy en Ben gaan voor het eerst samenwonen en zijn daarbij op zoek naar een hond. Marie-Paule verlangt naar een grote hond als gezelschap in haar lingeriewinkel en tiener Kato heeft na lang aandringen eindelijk mama en papa kunnen overtuigen om een hond in huis te halen.

Lukt het Dominique en Joris om de ideale hondenmatch te vinden?

Viervoeters, woensdag 1 september 2021 om 20.35 uur op Play4.

Lees ook: Dominique en Joris helpen gezinnen aan perfecte asielhond in Viervoeters

Toon meer

Gerelateerde berichten