De vrienden van The Big Bang Theory zijn terug met nieuw seizoen

ByLisa Paulussen

26 februari 2017

Vanaf nu maandag 27 februari 2017 brengt Q2 elke weekdag om 20.10 het nieuwe, negende seizoen van de Amerikaanse sitcom The Big Bang Theory. De Golden Globe-winnende reeks, dat intussen is uitgegroeid tot een vaste waarde in de vooravond bij Q2, haalde met het vorige seizoen een gemiddeld marktaandeel van 11,0% (VVA 18-44, live+7).

EEN HUWELIJK TUSSEN LEONARD EN PENNY EN EEN BREUK TUSSEN SHELDON EN AMY

Het negende seizoen van The Big Bang Theory gaat verder waar het gestopt is. Ondanks hun knipperlichtrelatie in het verleden, hebben Leonard en Penny eindelijk besloten om te trouwen. Penny vraagt zich echter af of de bruiloft door moet gaan nadat Leonard een bekentenis heeft gedaan. Ook Sheldon heeft het moeilijk. Net nu hij Amy ten huwelijk wil vragen, besluit ze hun relatie te beëindigen. Amy vindt dat hun relatie te traag vooruitgaat, waardoor ze gefrustreerd raakt. Om de tijd te doden amuseren Leonard, Sheldon, Raj, Howard en Bernadette zich met rollenspellen.

200STE AFLEVERING

In het negende seizoen van The Big Bang Theory zit een speciale aflevering. ‘The Celebration Experimentation’, aflevering 17, is de 200ste die opgenomen is. In de aflevering vieren de vrienden Sheldons verjaardag en krijgen Leonard en Penny de verrassing van hun leven. Voor de gelegenheid keren acteurs Christine Baranski (Beverly Hofstadter), Sara Gilbert (Leslie Winkle) en Wil Wheaton (Wil Wheaton) terug. Ze worden vergezeld door gastacteur Adam West, beter bekend als Batman.

Johnny Galecki (Leonard Hofstadter): “De 200ste aflevering, het is gewoon onwerkelijk. Ik ben de hele week al emotioneel. We hebben met z’n allen zoveel meegemaakt, van geboortes tot scheidingen. Het zijn ervaringen die de acteurs hier met elkaar delen. Je hebt die band met niemand anders.”

AFLEVERING 1 OP MAANDAG 27 FEBRUARI 2017

Penny heeft het moeilijk met Leonards bekentenis dat hij een ander meisje heeft gekust. Eenmaal in Vegas, moet ze beslissen of ze door wil gaan met het huwelijk. Ondertussen weet Sheldon niet hoe hij zich moet gedragen nadat Amy een pauze wil nemen in hun relatie.

The Big Bang Theory seizoen 9, vanaf 27 februari 2017, van maandag tot vrijdag om 20.10 uur bij Q2. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.