Quantcast
Film

Walt Disney onthult logo van nieuwe animatiefilm Strange World

Walt Disney heeft zonet de key-art voor de nieuwe animatiefilm, van Walt Disney Animation Studios, Strange World, bekendgemaakt. De film is vanaf november 2022 te zien in de Belgische bioscopen.

De nieuwe Walt Disney-animatiefilm Strange World speelt zich af in een onbekend en gevaarlijk land, waar de legendarische ontdekkersfamilie Clades opgewacht wordt door verschillende vreemde schepsels. Hun onderlinge verschillen dreigen er voor te zorgen dat hun belangrijkste missie ooit kan mislukken.

Volgens regisseur Don Hall is Strange World een knipoog naar de pulp magazines en populaire fictie van de eerste helft van de 20ste eeuw:

”Ik was als kind een grote fan van die magazines”, zegt hij. “Het waren altijd grote avonturen, waarin een groep avonturiers op zoek ging naar nieuwe werelden en onbekende, oude wezens. Die waren dan ook een grote inspiratie voor Strange World

Don Hall

Strange World, wordt geregisseerd door Don Hall met co-regisseur en schrijfster Qui Nguyen en geproduceerd door Roy Conli. De film wordt in november 2022 in de Belgische zalen verwacht.

Strange World, vanaf november 2022 in de Belgische zalen.

Toon meer

Gerelateerde berichten