Quantcast
Varia

Wegens groot succes: nu al extra comedyshows aangekondigd voor de Gentse Feesten

Ook al lijken de Gentse Feesten nog ver en vallen ze dit jaar betrekkelijk laat: dat weerhoudt de trouwste comedyfans er niet van om alvast hun tickets te scoren voor een van de voorstellingen in Kunstencentrum Vooruit. Daarom en dus wegens groot succes: een reeksje extra aankondigingen!

Extra try-out Bart Cannaerts op vrijdag 26 juli

Bart Cannaerts bleef een aantal jaren weg van het comedypodium, en dat valt te merken aan het grote enthousiasme waardoor zijn eerder aangekondigde try-out op zaterdag 27 juli al bijna bomvol zit. Daarom voegen we nog een extra speeldatum toe, zodat iedereen kan meegenieten van deze eerste versie van zijn nieuwste voorstelling: ‘We moeten nog eens afspreken’. Tickets: €12,00 (incl. fees).  Het wordt zijn vierde avondvullende voorstelling. En daarin gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Geloof ons: daar wil je bij zijn.

Bart Cannaerts - © LiveComedy.be
Bart Cannaerts – © LiveComedy.be

Ook try-out van Xander De Rycke’s ‘Houdt Het Voor Bekeken’ op zaterdag 21 juli

We konden al een try-out van Xander’s stand-up show ‘Bekend & Bescheiden’ op onze speellijst noteren, maar nu voegen we daar dus ook eentje van #HHVB aan toe! Het is ondertussen traditie om samen met de mediaconference een eerste reis te wagen door zijn verzamelde materiaal en die doen we dan ook maar wat graag alle eer aan. Op zondag 21 juli. Tickets: €12,00 (incl. fees).

Extra Gentse show voor Adriaan Van den Hoof op dinsdag 23 juli

Wie vorige week bij Adriaan’s passage in Capitole Gent was, weet: zijn nieuwe show is opnieuw een combinatie van herkenbaarheid en hilariteit. Daarom zakt Van den Hoof maar wat graag nog eens af naar de Arteveldestad om zijn ‘Ja, maar eerst een diploma’ in Kunstencentrum Vooruit te spelen. Op dinsdag 23 juli. Tickets: €26,00 (incl. fees).

Adriaan Van den Hoof - © LiveComedy.be
Adriaan Van den Hoof – © LiveComedy.be

Toon meer

Gerelateerde berichten