Quantcast
Zomer 2021

Welgekomen verrassing voor één duo in Vakantiehuis for Life

Op maandag 26 juli staat een nieuwe survival opdracht klaar voor de vijf duo’s in Vakantiehuis for Life. Een speciale opdracht, want Julie Van den Steen verrast de kandidaten met een wel hele leuke activiteit, iets wat ze helemaal niet hadden verwacht tussen alle verbouwingen door.

Maar voor het zover is, komen de renovatiewerken op kruissnelheid want na het bezoek van jurylid Dina Tersago vorige week, is voor de duo’s één ding duidelijk geworden: er mag en moet dringend een tandje worden bijgestoken. Bij Pauline en Melissa zindert de commentaar nog even na, maar “It is what it is en vanaf nu: gaan met die banaan!”, klinkt het strijdvaardig. Erwin en Amy kregen vier punten van Dina, maar ook hier begint de vermoeidheid en het gebrek aan comfort zwaar door te wegen.

Om het allemaal nog wat erger te maken, wacht hen ook vandaag een nieuwe survival-opdracht. Deze keer niet hoog boven, maar onder de grond in de diepste krochten van de grotten onder Durbuy.

Van elk duo moet er iemand onder de grond, en de andere blijft boven bij Julie. Tijdens de onderaardse tocht moeten er vijf letters gevonden worden, bovengronds moet de partner met die letters een woord vormen. En dat woord is voor de winnaars de prijs van deze survival-opdracht. De kandidaten dalen af in onverlichte, mistige spelonken van maar 50 cm breed.

Welk duo raadt als eerste de oplossing en mag naar een welgekomen wellness? Er volgt ook nog een bezoek aan de meubelwinkel én er komt opnieuw een jury van twee vakspecialisten langs.

Vakantiehuis for Life met Julie Van den Steen, maandag 26 juli 2021 om 22.20 uur bij VTM.
De afleveringen van Vakantiehuis for Life zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten