Quantcast
Entertainment

Wie wint de finale van Popquiz?

Op woensdag 2 juni om 21.55 uur presenteert Matthijs van Nieuwkerk de ultieme finale van Popquiz bij VTM.

Welk duo beschikt over de meeste popkennis, kan het best Wonderwall, Blurred Lines, Match Up en Super Medley raden en wint uiteindelijk de finale van Popquiz? De inzet is groot want de winnaar krijgt tickets met de beste plaatsen voor alle concerten en festivals in het hele land, een jaar lang, uitverkocht of niet.

De teams worden bijgestaan door allesweter Ella Leyers en actrice en presentatrice Bab Buelens. Vestimentair hebben de dames alvast alles uit de kast gehaald en dat valt ook Matthijs op… 

De eerste finalisten zijn Ben (26, Gent) en Sarah (28, Gent), twee doctoraatsstudenten uit Gent. Ze gingen ooit op date naar de bioscoop, maar besloten toch gewoon vrienden te blijven. Zij nemen het op tegen Renée (27) en Yo-Mara (35), twee vriendinnen uit Lokeren die elkaar perfect aanvullen. De ene is gespecialiseerd in de jaren ‘80 en ‘90, de andere in de jaren ‘70 en kleinkunst.

Senne en Lokko, de muzikale genieën die 10 weken lang het beste van zichzelf hebben gegeven, gaan voor de finale nog eens ‘all the way’. Zo dansen ze op hilarische wijze verschillende liedjes na in de ronde ‘Wonderwall’. 

Welk quizduo wint de finale en maakt kans op 1 jaar gratis toegang tot concerten en festivals in het hele land? 

Popquiz met Matthijs van Nieuwkerk, woensdag 2 juni 2021 om 21.55 uur bij VTM.
De afleveringen van Popquiz zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten