Quantcast
Najaar 2021

Wout Van Aert blikt terug op zijn zomer in documentaire Wout

In het tweede deel van de documentaire Wout geeft Wout Van Aert een unieke inkijk in zijn indrukwekkende zomer. Van zijn drie etappezeges in de Tour de France tot de zilveren Olympische medaille in Tokio, het komt allemaal aan bod. Het langverwachte tweede deel van de documentaire is op dinsdag 23 november te zien op VTM.

Wout van Aert geeft met zijn zoontje Georges op de arm een rondleiding in zijn trofeeënkelder, waar allerlei fietsen, truien en andere persoonlijke relikwieën terug te vinden zijn van het afgelopen wielerjaar. We krijgen ook een terugblik op hoe Wout en zijn team de Tour de France met vallen en opstaan beleven om uiteindelijk toch geschiedenis te schrijven op de Mont Ventoux en op de Champs-Élysées.

Tot slot blikt hij ook terug op de ontgoocheling van het WK in eigen land en de nasleep en de gevolgen daarvan in een heroïsche Parijs-Roubaix: “De hele heisa heeft me toch wel een ‘knak’ gegeven. Het zorgde er voor dat mijn beste benen weg waren.”

Hoe gaat Wout om met het wekenlang gemis van zijn vrouw Sarah en kersvers zoontje Georges en welke emoties komen er los tijdens de hoogtes en de laagtes van zijn indrukwekkende wielerzomer?

Deel twee van de documentaire Wout, dinsdag 23 november 2021 om 21.45 uur bij VTM en op VTM GO.

Toon meer

Gerelateerde berichten