Quantcast
Varia

Xander De Rycke zet vierde “Houdt Het Voor Bekeken” op Youtube op 16 december

Comedy-fans opgelet! Comedian, mediaconférencier en schrik van menig televisiemaker Xander De Rycke zet de vierde editie van zijn eindejaarsconférence “Houdt Het Voor bekeken” gratis en voor niets op Youtube op maandag 16 december, dat kondigde hij vandaag aan op zijn sociale media.

Het moet een sombere ochtend geweest zijn voor de Vlaamse televisiemakers toen Xander De Rycke op 6 december 2016 de eerste editie van zijn eindejaarsconférence “Houdt Het Voor Bekeken” gratis aanbood op Youtube. In deze voorstelling gaf De Rycke zijn, vaak vrij uitgesproken, mening over de Vlaamse televisie en film uit najaar 2015 en voorjaar 2016. Voor de comedian was het echter een schot in de roos: al snel groeide zijn populariteit en dus kon een tweede editie niet uitblijven. Intussen zitten we al aan de vierde editie en ook nu weer zal De Rycke, net zoals de afgelopen 3 jaar, zijn conférence gratis online zetten op zijn Youtube-kanaal, en dit op maandag 16 december 2019.

Wie niet kan wachten, kan hieronder de afgelopen 3 edities herbekijken:

Vanaf volgend jaar tourt Xander De Rycke ook met een nieuwe stand-up comedyshow door Vlaanderen. Tickets en info over “Bekend & Bescheiden” vind je op xanderderycke.be.

Meer informatie over “Houdt Het Voor Bekeken” vind je op HHVB.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten