Quantcast
Televisie

Ze Zeggen Dat: Kürt Rogiers speelt verboden minnaar van Margriet Hermans

In een nieuwe aflevering van Ze Zeggen Dat testen Kürt Rogiers & Margriet Hermans of iets echt aantrekkelijker wordt, als het verboden is. Daarnaast onderzoeken Dina & Andy ook of een harde schijf wissen voor verkoop niet volstaat, of een lucifer wonderen doet in een stinkend toilet, of een ezel zich geen twee keer stoot aan dezelfde steen en of spaghetti beter smaakt de dag nadien.

Ze Zeggen dat iets wat verboden is aantrekkelijk wordt, maar is dat ook zo? Om deze uitspraak te testen schakelt Dina de hulp in van Margriet Hermans. Ze nodigt 20 nietsvermoedende figuranten uit bij haar thuis voor de opnames van een nieuwe videoclip met de titel We Zijn Verboden. Speciaal voor de gelegenheid kreeg de zogeheten slaapkamer van Margriet een extra pikante make over en speelt Kürt Rogiers haar minnaar.

Tijdens de opnames van de clip krijgt elke figurant de kans om stiekem binnen te gluren in het liefdesnest van Margriet. De ene helft krijgt expliciet de vraag om niet in de kamer te kijken, terwijl er aan de andere helft niets wordt gezegd. Wie kan zich bedwingen en bij wie wekt de verboden kamer een onweerstaanbare nieuwsgierigheid op?

Het tweede gezegde dat wordt onderzocht is, Ze Zeggen Dat je harde schijf wissen voor verkoop niet volstaat. Als test tikt Andy verschillende tweedehands laptops, harde schijven en SD-kaartjes op de kop, waarvan hij de lege en geformatteerde schijven laat lezen keren door een databedrijf. Zijn alle sporen naar de vorige eigenaars daadwerkelijk gewist?

Doet een lucifer wonderen in een stinkend toilet?

Een volgende theorie is dat een lucifer vieze geurtjes in het toilet zou doen verdwijnen. Na het eten van een paar gerechten die de darmflora stimuleren, doen enkele proefpersonen een grote boodschap. Nadien gaat Andy naar datzelfde toilet. Wat werkt er het beste?

Ze Zeggen Dat, donderdag 18 november 2021 om 20.35 uur op VTM.

Lees ook: Dina Tersago en Gloria Monserez testen intimidatie op straat in Ze Zeggen Dat

Toon meer

Gerelateerde berichten