Zeggen Veerle en Nick vanavond ja in Blind Getrouwd?

ByLisa Paulussen

6 februari 2017

Het eerste jawoord in Blind Getrouwd is een feit. Ondertussen zagen 1.180.249 Vlamingen de opluchting bij leefgroepbegeleidster Evelien en productmanager Nicolas, die vanaf de eerste seconde een goede klik hadden en het avontuur dus vol goede moed verder zetten.

Op maandag 6 februari 2017 ontdekt de kijker of ook de 30-jarige Nick, een vertegenwoordiger uit Nijlen en de 35-jarige Veerle, een IT application consultant uit Antwerpen, ja durven zeggen.

Ook wordt het hoog tijd om de andere twee matches aan kijkend Vlaanderen voor te stellen. De voorbije weken werd druk gespeculeerd wie een koppel zou vormen, dus Blind Getrouwd stelt het geduld van de fans niet langer op de proef.

Tine & Ben

De 29-jarige laborante Tine uit Rijkevorsel is benieuwd wat voor iemand er wetenschappelijk gezien bij haar past én of dat effectief degene is naar wie ze op zoek is. Volgens experten Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Alexander Witpas en Sybille Vanweehaeghe zou de 30-jarige Ben, een softwareontwikkelaar uit Deurne, een goede match zijn voor de spontane en goedlachse dame. Beiden zijn in shock wanneer ze vernemen dat een partner voor hen gevonden werd, en tellen meteen zenuwachtig af naar hun huwelijk.

Tine - © VTM
Tine – © VTM
Ben - © VTM
Ben – © VTM

 

“Het is heel raar. Ik heb deze week totaal geen aandacht meer besteed aan mannen. Ik heb echt een klik gemaakt en ga helemaal voor mijn match”, laat Tine zich ontvallen. Ook Ben weet goed waar hij aan toe is: “Ik besef goed genoeg dat ik nu officieel geen vrijgezel meer ben maar een verloofde man, en dat er ergens in Vlaanderen iemand rondloopt waarmee ik binnenkort trouw.”

Sally & Mathias

De 26-jarige notarieel juriste Sally uit Melsele en de 28-jarige planning coördinator Mathias uit Elsene, vormen de vierde en laatste match. Sally was tot op heden op zoek naar een bad boy met een gevoelig kantje, Mathias droomt van een kleine, spontante en energieke vrouw. Beiden zijn dan ook razend benieuwd of het type man en vrouw waar ze doorgaans op vallen, strookt met het plaatje dat de experten voor hen in petto hebben.

Sally - © VTM
Sally – © VTM
Mathias - © VTM
Mathias – © VTM

“Er heerste heel veel ongeloof bij mij. Toen ik geschminkt werd, leek het alsof ik naar een feest ging, niet naar mijn eigen huwelijk. Dat kan nog niet doordringen, zolang ik niet weet met wie ik dat ga doen.” Ook Mathias blijft er gezien de omstandigheden redelijk rustig bij, tot hij in het gemeentehuis toekomt en hij beseft dat hij zijn bruid binnen enkele seconden eindelijk te zien krijgt.

Blind Getrouwd, vanavond om 20.35 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.