Quantcast
Kids

Zita Wauters en Gloria Monserez openhartig over liefde in nieuwe Ketnet-podcast Zita en Gloria

Zita Wauters en Gloria Monserez zijn vanaf vandaag te horen in de nieuwe podcast op Ketnet: Zita en Gloria. In de podcast zijn de twee vriendinnen openhartig over liefde, vriendschap en sociale media. Bovendien is er ook een extra lange aflevering met Aaron Blommaert: Een lenteschoonmaak in uw vriendenlijst.

“Hoe voelt een eerste kus?” Het is een van de vragen die Zita Wauters en Gloria Monserez bespreken in hun nieuwe podcast Zita en Gloria. Met de podcast willen ze de thema’s liefde, vriendschap en sociale media aankaarten bij kinderen. Daarnaast geven ze enkele geheimen bloot en praten ze eerlijk over verliefd zijn, vriendschap tussen jongens en meisjes en kussen met een beugel. Ze bekennen ook dat ze hun foto’s wissen op sociale media als ze weinig likes krijgen. 

“Ik hoop dat we met deze podcast op een luchtige manier ongemakkelijke vragen kunnen beantwoorden. Hopelijk zijn onze verhalen herkenbaar en geven we zo mee dat iedereen dat soort situaties meemaakt.”

Zita Wauters

De podcast heeft ook nog een extra lange aflevering met Aaron Blommaert: Een lenteschoonmaak in uw vriendenlijst, waarin hun beste vrienden worden op de proef gesteld. Zita test ook de vriendschap tussen Gloria en Aaron met een moeilijke quiz.

De 5-delige podcast Zita Gloria, is vanaf nu te beluisteren op Ketnet.be, de Ketnet-app, YouTube en Spotify.
Toon meer

Gerelateerde berichten