1.000 vrijwilligers schrijven zich in voor Radio 2 Wéldoeners

Radio 2 - © VRTRadio 2 - © VRTRadio 2 - © VRT

Radio 2 zette vrijwilligers in de kijker met Radio 2 Wéldoeners. Verschillende Radio 2-presentatoren, bekende Vlamingen en alle Vlaamse partijvoorzitters vulden een vacature in tijdens De week van de vrijwilliger. Daarnaast organiseerden Radio 2 en het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk ook Wéldoenders voor Oekraïne.

David Van Ooteghem vervulde afgelopen week samen met verschillende andere Radio 2-presentatoren, zoals: Kim Debrie, Siska Schoeters, Daan Masset, Benjamien Schollaert en Cathérine Vandoorne een vacature voor vrijwilligerswerk. Ook Gers Pardoel, Peter VanlaetSaartje Vandendriessche, Koen Crucke en Joachim CoensEgbert LachaertBart De WeverTom Van Grieken, Connor Rouseau, Raoul Hedenbouw en Meyrem Almaci droegen hun steentje bij.

“Ik heb deze week mensen ontmoet die nog nooit vrijwilligerswerk hadden gedaan en het zo tof vonden dat ze het zullen blijven doen! Heel mooi ook om te zien met hoeveel enthousiasme onze luisteraars deze week de handen uit de mouwen hebben gestoken.”

David Van Ooteghem

Naast Radio 2 Wéldoeners werd ook Wéldoeners voor Oekraïne gelanceerd om lokale besturen in Oekraïne te helpen. Bestaande organisaties kunnen hulp vragen via weldoeners.be.

Lees ook: Radio 2 zoekt 1.000 Weldoeners voor Week van de Vrijwilliger

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.