100ste Alleen Elvis met Stephen Fry wordt uitgesteld

© VRT© VRT© VRT

Het was met trots dat Thomas Vanderveken in augustus aankondigde dat niemand minder dan Stephen Fry de gast zou zijn in de 100ste aflevering van Alleen Elvis blijft bestaan.

Met trots, maar ook wel een beetje met een bang hart. Want in deze coronatijden is alles onzeker. In de loop van de voorbije week kreeg de redactie van Alleen Elvis het bericht waar ze al een tijdje voor vreesden: Stephen Fry kan als gevolg van de verslechterende coronatoestand niet naar België komen voor de jubileumaflevering van Alleen Elvis.

Hij stuurde Thomas en zijn team, én de kijkers van Alleen Elvis daarover de volgende persoonlijke videoboodschap:

Thomas en zijn redactie vinden het erg jammer dat Stephen Fry voorlopig niet kan komen, maar hebben er uiteraard ook alle begrip voor in de huidige omstandigheden.

“Omdat onze honderdste gast onvervangbaar is, eindigen we dit seizoen van Alleen Elvis blijft bestaan na 9 afleveringen in plaats van 10. De aflevering met Stephen Fry wordt niet anders ingevuld, maar verschoven naar 2021. We vinden het allemaal enorm spijtig, maar begrijpen zijn beslissing. Volgend jaar brengen we een onvergetelijke avond door met the one and only Stephen Fry, in betere omstandigheden. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte.”

Thomas Vanderveken

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.