2023 was geen topjaar voor Christoff

ByLisa Paulussen

2 januari 2024
Foto: Peter De Smedt

2023 was geen topjaar voor zanger Christoff. Dat vertelt hij in een gezamenlijk gesprek met met Hugo Sigal en Kürt Rogiers en het weekblad Dag Allemaal.

“Alles viel samen”, zucht de zanger. “De breuk met mijn manager, de gezondheidsproblemen van mijn moeder… En zopas heb ik mijn kat, Junior, moeten afgeven na ruim twaalf jaar.”

“Er waren mensen die zeiden: ‘Och, ’t is maar een beest’, vertelt Christoff verder, “Maar het is wel een groot gemis. Al kan je het niet vergelijken met het verdriet van Hugo na het overlijden van Nicole, natuurlijk”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.