2x Willy Naessens en Marie-Jeanne in Tegen De Sterren Op en eerste exclusieve beelden van De Mol

ByLisa Paulussen

21 maart 2018

Tegen De Sterren Op is op donderdag 22 maart toe aan zijn laatste aflevering van het seizoen, maar niet zonder bekend Vlaanderen nog een laatste keer te trakteren op een amusant spiegelbeeld. Dat geldt alvast voor de eeuwig jonge ondernemer Willy Naessens en zijn onafscheidelijke partner Marie-Jeanne, in een tête-à-tête met hun evenbeelden (Walter Baele en Nathalie Meskens). Een interview waarin noch de imitatoren noch de échte Willy en Marie-Jeanne een blad voor de mond nemen…

© MEDIALAAN

Tegen De Sterren Op kon de eerste beelden van De Mol al bemachtigen en brengt ze donderdag exclusief bij VTM. Aan welke spannende proeven worden de deelnemers dit jaar onderworpen? Dat Gilles De Coster (Walter Baele) weer van de partij zal zijn, staat vast. Al rijst bij hem de vraag: heeft nu niemand mij gemist?

Jonas Van Geel en Ivan Pecnik kruipen voor deze laatste uitzending in de huid van hun komische helden, Gasten en Leo. Zij nemen plaats op het balkon en doorspekken de hele aflevering met hun hilarische commentaar en moppen uit de oude doos.

De Romeo’s zijn terug, en hoe! De schlagerzangers (Guga Baúl, Jonas Van Geel en Chris Van Espen) eindigen het seizoen van Tegen De Sterren Op in schoonheid met hun nieuwste hit. Ze staken dé zomerhit van Niels Destadsbader in een nieuw jasje en creëerden een meezinger van formaat. Die staat volledig in het teken van de #metoo-affaire, waarin de zangers zich helemaal (misschien iets te goed?) kunnen inleven…

Tegen de Sterren Op, donderdag 22 maart 2018 om 20.35 uur bij VTM.

De afleveringen van Tegen de Sterren Op zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.