Jeroen Meus is aan zijn veertiende seizoen van ‘Dagelijkse Kost’ begonnen op VRT1. Maar ook daarnaast zit de gevierde tv-kok niet stil. Zo maakte hij eerder ook nog de programma’s ‘Plat préféré’, ‘Goed volk’ en maakte hij zelfs een uitstapje als quizmaster in ‘Twee tot de zesde macht.’ En begin 2023 kwam Jeroen ook nog met ‘Dagen zonder broer’, een programma over rouw, dat geïnspireerd was op het verlies van zijn eigen broer.
En intussen werkt Jeroen alweer aan een nieuw programma. Dat kunnen we lezen in Dag Allemaal.
Tussen de opnamen van ‘Dagelijkse Kost’ door, werkt hij immers aan zijn nieuwe programma, ‘De Mosterd Van Meus’. Daarin gaat hij op reis, op zoek naar heerlijke lokale gerechten, speciale kooktechnieken en onbekende ingrediënten, maar vooral naar bijzondere culinaire verhalen uit de keuken van gewone mensen van over heel de wereld. “Het doet mij enorm deugd om dat programma te mogen maken”, zegt Jeroen. “Dat ik na ’n heel moeilijk jaar weer een wat luchtiger entertainmentprogramma mag maken over reizen en koken, is een zegen voor mij . Het doet mij gewoon ontzettend veel deugd als mens”, besluit het tv-gezicht.