Familie: Lars wil de controle niet verliezen

ByLisa Paulussen

25 september 2023 , ,
Foto: VTM

Lars is bang om de controle helemaal te verliezen. Ilja heeft Benny en Samira iets op te biechten. Alfons vinden dat zij de jongen moeten beschermen. Niko verzekert Zjef dat hij geen gevoelens meer heeft voor Sam, wat bij haar hard aankomt. Véronique beseft dat ze een laatste kans krijgt van Cédric.

Familie, deze avond om 20u05 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.