Lonkt Hollywood voor Special Forces-deelnemer?

Foto: VTM

Voor acteur Saïd Boumazoughe viel zijn deelname aan het tweede seizoen van ‘Special Forces’ op VTM wel echt midden in de rush van zijn drukke (acteer)leven. Dat laat hij optekenen in een interview met Dag Allemaal.

“De week dat we weg waren voor ‘Special Forces’ was net mijn break tussen drie filmprojecten door. Na Zuid-Afrika ben ik terug naar Marokko gegaan, en daarna was het hier ramadan”, zegt hij. “Het heeft even geduurd om weer te landen.” En ook nu blijft de acteur maar gaan: “We gaan nu stilaan beginnen aan het vervolg op ‘Patser’. Adil en Bilall zijn in elk geval eindelijk terug in het land nu ‘Bad Boys 4’ gelanceerd is”, vertelt Saïd.

“Ik zat trouwens bijna in die film”, vervolgt de acteur over het missen van een Hollywoodcarrière. “Adil had mij er heel graag in gehad, maar het mocht niet van de Amerikaanse studio. Maar geen probleem, er komen nog kansen”, blijft Saïd optimistisch.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.