Jo Vally blijft niet bij de pakken zitten

ByLisa Paulussen

4 juli 2024
Foto: PhotoNews

Dat Jo Vally na een carrière van 45 jaar nog steeds zijn brood kan verdienen als artiest is een puike prestatie. Ook al ligt de topperiode van zijn carrière intussen al even achter zich. Iets wat hij soms moeilijk vindt, maar anderzijds ook begrip voor heeft.

“Ik snap dat het nu aan de jeugd is”, zegt hij aan Dag Allemaal. “Dit jaar zijn er maar twee afleveringen van ‘Zomerhit’, dan weet je op voorhand: de kans dat ik daarin geraak, is heel klein. Ik ben me daar 100% van bewust. Maar dat wil niet zeggen dat ik bij de pakken moet neerzitten”, aldus Jo. 

“Ik maak mijn muziek en ik hoop dat de mensen die met volle aandacht zullen beluisteren en zeggen: ‘Potverdorie, er zitten toch wel leuke, goede nummers bij!’ Of iemand van 18 dat nu zingt of iemand van 65, dat zou niet mogen uitmaken”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.