Aan dit project werkt Danira Boukhriss momenteel

Danira Boukhriss Terkessidis - © VRT, Filip Van RoeDanira Boukhriss Terkessidis - © VRT, Filip Van RoeDanira Boukhriss Terkessidis

Op antenne opende ze nog maar pas opnieuw de deuren van ‘De Repair Shop’ voor het tweede seizoen op VRT1, maar de opnames ervan zijn intussen alweer afgerond. En dus is tv-maakster Danira Boukhriss Terkessidis al volop bezig met een volgend project. Zo werkt ze momenteel in het kader van ‘De Warmste Week’ aan een reportage over pleegzorg.

“Ik ben heel blij dat we deze reportage kunnen maken, omdat ik vind dat pleegzorg en de kinderen en jongeren die er nood aan hebben, veel te weinig in de aandacht komen”, laat Danira optekenen in Story.

“Vaak krijgen mensen die als kind in pleeggezinnen of opvanghuizen opgroeiden te maken met vooroordelen”, legt ze uit. “Terwijl het gewoon kinderen zijn die niet het geluk hebben gehad te kunnen opgroeien bij ouders die voor hen kunnen zorgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.