Acteur Maarten Bosmans: “Ik heb chance gehad”

ByLisa Paulussen

3 februari 2024
Foto: VTM

In de zomer van 2023 moest acteur Maarten Bosmans de helft van zijn linkervoet laten amputeren. Het gevolg van een trombose in zijn grote teen en een aantal complicaties. Iets wat volgens het magazine Primo ongetwijfeld vreselijk moet zijn geweest.

“Dat wás het ook”, reageert de acteur. “Maar het had nog erger kunnen zijn. Ik heb chance dat ik nu weer kan stappen. Nog een beetje hinkend, maar het komt wel helemaal goed”, klinkt het hoopvol. “Op straat vragen mensen mij: ‘Oh, meneer Bosmans, hoe gaat het nu met u?’ En ik snap ook wel dat ze mij erover aanspreken”, zegt hij.

“En ik ben heel dankbaar dat ik in de musicalkomedie ‘Zo Mooi, Zo Blond’ mijn rol in een rolstoel mocht spelen. En bij theater Froefroe met een kruk. Want ze hadden evengoed kunnen zeggen: ‘Sorry Maarten, maar we gaan iemand anders nemen’”, beseft de acteur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.