Acteur Peter Van den Eede erkent de voordelen van ouder worden

ByLisa Paulussen

23 september 2023
Foto: VTM

Acteur Peter Van den Eede werd begin 2023 60 jaar. En hoewel hij daarmee zijn vader, die op z’n 59ste overleed, overleefde – iets wat hem een heel vreemd gevoel geeft – is hij blij dat hij op zijn leeftijd nog gezond en gelukkig is.

“Ik voel me jonger dan die leeftijd laat uitschijnen. Ik omarm het leven en zorg goed voor mezelf, door veel te gaan lopen in het bos”, vertelt Peter in Primo.

“Ouder worden is voor mij ook een zegen. Omdat ik de onrust die ik vroeger voelde onderweg meer kwijtraak. Ik moest me vroeger veel meer bewijzen”, besluit de acteur voor wie het glas steeds eerder halfvol dan halfleeg is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.