Acteurs nemen het tegen elkaar op in Marble Mania

Jean-Romy Manzilla, Femke Verschueren en Sieg De Doncker in Marble Mania - © DPG MediaJean-Romy Manzilla, Femke Verschueren en Sieg De Doncker in Marble Mania - © DPG MediaSieg De Doncker, Femke Verschueren, Jean-Romy Manzilla, Marble Mania

In de vijfde aflevering van Marble Mania nemen soapacteurs Sieg De Doncker uit Familie, Femke Verschueren uit Lisa en Jean-Romy Manzila uit De Buurtpolitie het tegen elkaar op.

Sieg was als kind een echte knikkeraar: “We liepen op de speelplaats rond met een fannypack vol knikkers en knikkerden er op los op de tegels.” Ook Jean-Remy heeft al serieus wat knikkerervaring: “Sinds de lagere school knikker ik al, ik was best wel goed moet ik toegeven.” Maar ook Femke heeft talent. De concurrentie is bikkelhard en de strijd barst meteen los op de eerste behendigheidsbaan. Maar dan verovert Sieg de laagste score tot nu toe, tot groot jolijt van Jean-Romy.

Op de ruimte-geluksbaan banen de knikkers zich een weg door de ruimte, langs schitterende sterren en planeten. “Geef niet te veel gas, met die energieprijzen van tegenwoordig”, becommentarieert Kamal de spannende race. Op de jungle-geluksbaan gaan de knikkers al zigzaggend door het oerwoud. Bezit Femke uitstekende skills? Schuilt er in Jean-Romy een echt knikkertalent? Of maakt Sieg zijn tegenstanders snoeihard af? Dat zien de kijkers in de vijfde aflevering van Marble Mania.

Marble Mania, zaterdag 12 maart om 20.25 uur bij VTM en ook op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.